bellahandersson

Alla inlägg under maj 2010

Av Bella - 15 maj 2010 15:13

hejasn , såg att jag inte hadde skrivit sen i torsdag måste bli skärpning på det hehe , men sen i torsdags har vi bara chillat och har haft det mysigt jag och linnea och igår kom min lillesyrra och det blev MYS! hehe skickar en bild senare eller i samma inlägg får se :p hehe men nu ska jag ta och städa lite hehe Puss ! jag älskar er !


  

Av Bella - 13 maj 2010 20:41

hejsan :) igen hehe som sagt har jag och linnea inte gjort ett skit idag utan att nötat ett spel som heter Vampireville skit roligt ! ni borde spela det ,det finns wwww.wildgames.com hehe och jag och linnea varva det :D haha äger asså :p nu gör vi inte så mkt :p har spelat det spelet hela dagen så har inte hunnit göra så mkt menmen men nu ska jag se på film eller ngt roligt hehe Puss!

Av Bella - 13 maj 2010 12:27

hejsan , sry att jag inte skrev igår men sidan dampade för jag kom ialf inte på den :o menmen det gick ialf bra hos tandläkaren det gjorde inte ont denna ggn det kanske var för dom var försiktiga denna ggn och jag hadde ngn jag kände också , idag ska jag nog inte göra SÅ mkt men jag och Linnea kommer nog hitta på ngn men vi får se  :)  hehe , nu ialf kollar hon på jönsnligan höhö , jag tycker inet så mkt om den hehe menmen hon gillar den tror ja  :p men skriver senare


PUSS!

Av Bella - 12 maj 2010 15:13

hej som jag sa tidigare ska jag ju te tandläkaren kvart över fyra :p och jag och linnea ska gå dit nu så hinner inte skriva så mkt men jag kommer dö där iallafall HATA tandläkare:o haha men men ska ta en spruta och det kommer göra ont hehe ska ialf gå och borsta tänderna nu skriver mer sen när ja kommer tillbaka om jag orkar :p heh


puss!


vill värkligen första en gng till

Av Bella - 10 maj 2010 18:10

hej , förlåt dålig upptadering nästan en vevka sen jag skrev ju shiit :o , men har haft värkligen fullt upp har varit med bråk med vänner b.la och så men nu e allt som det ska  :) hehe , ialf i lördas skulle ja träffa han ! ..  men han var  blyg sp han vågade inte så jag sket it men sen på lördag kväll blev jag lämnad av ... men orkar inte berätta men skitsamma allt e LÖST!  och nu väntar jag bara ätills på torsdag :) åka till liseberg!?  men idga har jag varit hos tandläkaren och det gick la bra skulle laga tanden men allt var inställt så jag flourlackade bara(stavning) heh , så ska laga hålet i tanden på onsdag istl kvart över fyra  aj :( och mimi kanske ska med men jag tror hon inte vill det men vi får se .. men är glad att ja slapp laga idag gillar inte den tandläkaren så får en ny på onsdag förmodligen och ikväll ska jag se på tvn 90210 och det som e efterdet heh :p ha en bra kväll !




pusspåer!


ni får en bild här.


  

Av Bella - 4 maj 2010 15:32

hej , nu har jag precis  kommit hem ifrån skolan och precis varit ute hos kaninerna och gått en stund med vovven min hehe :p som jag sa om min halsduk så hadde jag ju tappat bort den men en klasskamrat kom och lämnade den till mej TACK! :) hehe saknade den :p ska nog inte göra så mkt idag ska se om jag orkar städa mitt rum men det får vi se men nu ska jag kila ska läsa bloggar och lite sånt nu.



puss  !

Av Bella - 4 maj 2010 06:38

sorry skrev inte igår kväll men jag jagh värkligen trött så gick direkt och la mej men istl skriver jag ett morgoninlägg :)  hehe , skanart dra ut så ja kommer med bussen och så ska jag ta ut hunden så han får röra sej k lite bussen går sju tjugo minuter kvar men vi får se vad som händer i skolan idag hoppas det blir roligt som det var igår men jag tror jag har tappat min skarf på hemkunskapen för jag tog av mej den igår men kommer inte ihåg vart men ngn stans ligger den ialf haha men nu ska ja dra skriver sen när jag kommer hem


pusspådej!   

Av Bella - 3 maj 2010 19:30

hej det var ett tag sen men tänkte precis skriva ett inlägg haha har haft fullt upp i helgen :p har varit med underbara mimmi :) hehe kan berätta lite vad vi har gjort och så xd ?

iallafall på fredag så var det ju valborg så vi åkte till stigen och det var skit fult väder och det var tråkigt där ialf vi kom drygt hem kvart i tio och vi skulle igentligen sova hos mej men vi åkte hem te henne istl och sov haha var helt utmattade som helst haha men ialf så åkte jag hem kl halv ett drygt på lördagen så kom jag hem och senare på kvällen hadde jag tråkigt så jag började dricka lite x-ider :p haha festa med sej själv är inte dumt HAHA men sen efter en stund kom faktist mimmi :$ haha så vi drack lite :P jag hadde värdens damp och dansade framför alla i cam hahahahaha helt störd eller?

jaja och på söndagen skulle jag ner te uddevalla och köpa en ny dator och det gjorde vi :p och så fyllde även min bror år i söndag så grattis <3  så det var en rolig helg och nu är det måndag igen och då är det även tv kväll :p :) hehe älskar måndagar ! ska snart kl 20:00 se på 90210 och sen efter det så är det ett pogram till jag ska se efter det hehe längtar men det e inte långt kvar :D hehe men nu orkar jag inte skriva mera skriver nog lite senare innan jag ska sova.



pusspådej !

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Besökare

besöksräknare

Värde


Ovido - Quiz & Flashcards